lake-plitvice

GDPR

  1. UVOD

Tvrtka Pumper d.o.o. uvažava i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te poduzima mjere za očuvanje sigurnosti podataka koji se prikupljaju putem https://go2plitvice.com

Tvrtka Pumper d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva vaše osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU (GDPR) i ostalim važećim propisima. Podaci se neće prosljeđivati trećim stranama niti izvoziti u treće zemlje osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, zrakoplovni prijevoznik, prijevoznik, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje https://go2plitvice.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih dolje opisanih uvjeta.

  1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke prikuplja i koristi samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dostavili od strane Pumper d.o.o. koristeći https://go2plitvice.com

Prikupljeni osobni podaci čuvaju se u elektroničkom obliku te se poduzimaju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za sprječavanje povrede osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s vašim osobnim podacima Pumper d.o.o. će ga koristiti samo u svrhu ispunjavanja vaših zahtjeva.

  1. REZERVACIJA

Prilikom rezervacije izleta, smještaja ili drugih usluga Pumper d.o.o. bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti star minimalno 18 godina (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) te ostali podaci o korisniku (npr. ime, datum rođenja). Samo nužne informacije za realizaciju usluge bit će dostupne samo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, osiguranja, turističkim vodičima ili drugim pružateljima usluga koji su obvezni izvršiti putovanje ili uslugu.

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama ili vlasnicima kartica za autorizaciju plaćanja.

  1. KOLAČIĆI

Kolačići omogućuju Pumper d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na https://go2plitvice.com (npr. na kojim se dijelovima internetske stranice korisnici najdulje, a na kojim najkraće zadržavaju), internetskom pregledniku (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) i dr. na.

Kolačići su mali skup podataka koji se šalju s poslužitelja https://go2plitvice.com na računalo korisnika, a služe kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz web stranice (npr.

ne morate svaki put ponovno unositi svoje registracijske podatke). Kolačići se ne koriste za pristup korisničkim podacima niti za praćenje aktivnosti korisnika nakon napuštanja https://go2plitvice.com. Tvrtka Pumper d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na https://go2plitvice.com no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenom postavki u svom internet pregledniku.

  1. POVEZNICE

https://go2plitvice.com sadrži poveznice na druge web stranice (npr. Facebook, Instagram, itd.). Sukladno navedenom, obavještavamo korisnike da vode računa da Pumper d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za privatnost tih internetskih stranica. Stoga potičemo korisnike da pročitaju Izjavu o privatnosti svake internetske stranice kojoj pristupe.

  1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt podaci, kao što su Vaše ime i adresa e-pošte, potrebni su u slučaju da želite koristiti usluge promotivnog materijala Pumper d.o.o. Promotivni materijali uključuju informacije o uslugama i posebnim ponudama te biltene.

Uslugu možete onemogućiti u bilo kojem trenutku aktiviranjem poveznice “Odjava” na kraju e-maila ili objavom zahtjeva za brisanjem s liste digitalnog marketinga na go2plitvice.com.

  1. SIGURNOST

Tvrtka Pumper d.o.o. poduzima sve sigurnosne mjere za zaštitu podataka korisnika tijekom unosa, prijenosa, obrade i pohrane podataka. Pristup podacima je ograničen i samo onim djelatnicima koji su dužni poslovati. Tvrtka Pumper d.o.o. neće čuvati podatke dulje nego što je potrebno za svrhe za koje su podaci izvorno prikupljeni. Svi podaci bit će izbrisani ili uništeni što je prije moguće kada više ne bude potrebno ispunjavati zakonske i regulatorne zahtjeve.

Korisnici u svakom trenutku imaju pravo zatražiti informacije o svojim osobnim podacima koje obrađuje Pumper d.o.o. a zahtjev za promjenu ili brisanje podataka mogu poslati na go2plitvice.com.

  1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju bilo kakvih promjena Politike privatnosti, obavijest će biti objavljena na početnoj stranici web stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Pumper d.o.o.

Pavla Lončara 26, 10 360 Sesvete

Go2plitvice.hr

Proceed Booking